Kijk en praat mee over water

Kijk donderdag 6 oktober om 19.30 uur naar de film Blue Gold - World Water Wars en praat mee over het belang van water in Theater De Huiskamer. Toegang is gratis.

Ben jij, of zijn jouw kinderen geïnteresseerd in deze bijzondere en krachtige film over het toekomstbeeld van ons kostbare water… kom dan en verwonder je. Elise Janssen: Ik had het voorrecht om deze film te zien en ik werd weggeblazen. Het onderwerp is van groot belang: water is leven, zonder dat kan het leven niet bestaan. Deze filmmaker weet er een meeslepend en motiverend verhaal van te maken. Het thema gebrek aan water is eng en ik vraag me af wanneer we ons dit wereldwijd gaan beseffen. Ik vind dat deze film op elke Nederlandse school zou moeten worden getoond, zo niet in de hele wereld." 

De film Blue Gold is onder andere winnaar van de Audience Award op het Fort Collins TriMedia Festival in 2009. Winnaar van de Jury Award, beste documentaire op het Newport Beach Film Festival 2009. Winnaar in de categorie Most Popular Environmental Film op het Vancouver International Film Festival 2008.

Postadres

Meikoel 3
6001 EE Weert
telefoon: 0495 - 630555 (tijdens de openingsuren)
info@warmwoneninweert.nl

Openingstijden

  • dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur
  • donderdagavond van 19.00 - 20.30 uur
    Vanaf 19.30 uur worden er informatieve en gratis te bezoeken Praatjes over duurzame onderwerpen gehouden.
  • zaterdag van 10.00 - 15.00 uur
facebook donker twitter donker mail donker