Jouw Bespaarplan

stippen 2

 

Jouw Bespaarplan is een soort stappenplan om energie te besparen, je wooncomfort te verhogen en uiteindelijk niet langer van aardgas afhankelijk te zijn.

Werkwijze

Na ontvangst van jouw aanvraag, word je gevraagd de Vragenlijst over jouw woning in te vullen via onze website. Deze lijst vormt de basis voor een gesprek met de energiecoach. Samen breng je de bestaande situatie van jouw huis en jouw wensen en mogelijkheden in kaart. De energiecoach bespreekt ook de haalbaarheid van bepaalde maatregelen in jouw situatie. Zo ontstaat er een persoonlijk plan waarbij de globale kosten en energiebesparingen van de maatregelen worden bepaald en de logische stappen worden benoemd.

De energiecoach kan ook een energieadviseur inschakelen om je te helpen met specialistische studies, zoals de keuze van een bepaald type warmtepomp, energiezuinige warmwaterbereiding, ventilatiesystemen of de mogelijkheden van zonnepanelen. Ook kan hij/zij je ondersteunen bij het beoordelen van offertes en het aanvragen van subsidies.

Kosten

De kosten voor het maken van Jouw Bespaarplan wordt voor de inwoners van Weert door de gemeente Weert gesubsidieerd. Ook voor de overige diensten zijn er subsidiemogelijkheden. De medewerkers van Warm Wonen in Weert informeren je daar graag over.

Postadres

Meikoel 3
6001 EE Weert
telefoon: 0495 - 630555 (tijdens de openingsuren)
info@warmwoneninweert.nl

Openingstijden

  • dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur
  • donderdagavond van 19.00 - 20.30 uur
    Vanaf 19.30 uur worden er informatieve en gratis te bezoeken Praatjes over duurzame onderwerpen gehouden.
  • zaterdag van 10.00 - 15.00 uur
facebook donker twitter donker mail donker