Jouw persoonlijk energieplan

stippen 2

 

Jouw Energieplan is een soort energie-stappenplan. Na het in kaart brengen van je ‘energielekken’ door een energieverkenner kan een volgende stap zijn het maken van een persoonlijk en toekomstgericht energieplan. In dat plan beschrijft de energiecoach de huidige situatie, de situatie waar je naar toe wilt en de verschillende stappen om daar te komen. Jouw energiewensen neemt de energiecoach hierin mee. Wat wil je? Wat is je budget? De energiecoach denkt mee in mogelijke oplossingen.

Werkwijze

De energiecoach luistert goed naar jouw wensen en mogelijkheden en geeft adviezen over de haalbaarheid daarvan. Vervolgens verwerkt de energiecoach deze gegevens in een programma waarmee de theoretische energiebehoefte wordt berekend en vergeleken met het werkelijke energiegebruik. De energiecoach formuleert bouwkundige en installatietechnische maatregelen voor de besparing van energie en berekent wat dit ongeveer oplevert en wat het ongeveer kost. Dit alles wordt samengevat in een rapport: het Persoonlijke EnergiebesparingsPlan.

Energiecoaches

De energiecoaches van WeertEnergie zijn als zelfstandig adviseur beroepsmatig met energiebesparing bezig. Zij werken op declaratiebasis voor WeertEnergie en zijn niet verbonden aan een uitvoerend of toeleverend bedrijf. Daardoor kunnen zij neutraal en onafhankelijk advies geven. Zij doen de woningopname, stellen het Persoonlijk EnergiebesparingsPlan op en ondersteunen de energieverkenners bij hun werk.

 

Postadres

Meikoel 3
6001 EE Weert
telefoon: 0495 - 630555 (tijdens de openingsuren)
info@warmwoneninweert.nl

facebook donker twitter donker mail donker